Ashley Graham pumppasi rintojaan Uberissa: ”Hieman kiusallista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta sai terveen poikavauvan 18. tammikuuta, minkä jälkeen Graham onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa rohkeasti elämäänsä tuoreena äitinä.

Ashley Graham on melko nopeasti yrittänyt saada omasta elämänrytmistään kiinni. Hän on osittain palannut jo töidensä pariin ja yrittää päivittäin tehdä pieniä asioita esimerkiksi samalla kun hän imettää. Nyt nainen on kuitenkin ollut pienen hetken poissa poikavauvansa luota, mikä on pakottanut naisen pumppaamaan rintojaan.

Pieni parikuukautinen vauva syö todella paljon rintamaitoa, minkä vuoksi rinnat täyttyvätkin aluksi huimaa vauhtia. Ashley Graham julkaisi hänen Instagram-tarinassaan seuraajiensa kanssa kiusallisen hetken, jossa nainen pumppaa rinnoistaan ylimääräistä maitoa pulloon ollessaan poissa kotoa. Nainen istuu Uber-taksin takapenkillä ja suorittaa tehtäväänsä tuntiessaan olonsa hieman epämukavaksi.

Instagram-tarina / Ashley Graham