Demi Lovato ilman meikkiä – upea myös luonnonkauniina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Demi Lovato on kokenut viime aikoina paljon. Hän otti pari vuotta sitten yliannostuksen, jonka jälkeen hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt nainen on kuitenkin palannut musiikin pariin ja alkanut jälleen päivittämään myös sosiaaliseen mediaan kuulumisiaan.

Nyt Demi Lovato halusi pitkästä aikaa julkaista Instagramiin seuraajiensa iloksi luonnollisen kasvokuvan, jossa tähdellä ei ole lainkaan meikkiä. Laulajan mukaan meikitön kuva tuli nyt tarpeeseen sillä hän oli julkaissut juuri useamman kuvan, jossa taitava meikkitaiteilija oli loihtinut laulajalle upean glamour-meikin.

Tuoreessa kuvassaan laulajakaunotar nähdäänkin nyt raikkaana ja luonnonkauniina. Hetki sitten raitistunut Demi Lovato poseeraa itsevarmasti ilman meikkiä niin, että myös hänen tyttömäiset pisamansa ovat kauniisti esillä.

Laulaja Demi Lovato otti heinäkuussa 2018 yliannostuksen, johon hän oli menehtyä. Hän oli nauttinut fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä. Tähti onnistuttiin kuitenkin vielä pelastamaan ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla. Nyt Lovato on jälleen raitis ja kokee saaneensa uuden mahdollisuuden elää.