Rita Ora riisui sovituskopissa ja julkaisi kuvan somessa – on taas sinkku!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora tapaili näyttelijäkomistus Jude Lawin poikaa Raffertya. Rita ja Rafferty tapasivat työskennellessään saman televisioprojektin parissa viime vuoden loppupuolella. Nyt romanssi on kuitenkin jo Daily Mail -sivuston mukaan tullut päätökseensä.

View this post on Instagram

I hate shopping it’s annoying lol

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pariskunta näytti vielä joulukuussa hyvin ihastuneilta toisiinsa kun heidät nähtiin poistumassa British Fashion Awards -gaalan jatkojuhlilta käsi kädessä. Kolme kuukautta kestänyt suhde on kuitenkin jo loppunut, ja nyt poptähti elääkin taas huoletonta sinkkunaisen elämää.

29-vuotias Rita Ora julkaisi faniensa iloksi Instagramiin kaksi näyttävää kuvaa, joissa nainen nähdään vaatekaupan sovituskopissa. Rita Oralla on yllään tiukat nahkahousut ja seksikkäät pitsiset rintaliivit, joita nainen vilauttaa kauluspaitansa alta.

Uusimmat