Rita Ora riisui sovituskopissa ja julkaisi kuvan somessa – on taas sinkku!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora tapaili näyttelijäkomistus Jude Lawin poikaa Raffertya. Rita ja Rafferty tapasivat työskennellessään saman televisioprojektin parissa viime vuoden loppupuolella. Nyt romanssi on kuitenkin jo Daily Mail -sivuston mukaan tullut päätökseensä.

View this post on Instagram

I hate shopping it’s annoying lol

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pariskunta näytti vielä joulukuussa hyvin ihastuneilta toisiinsa kun heidät nähtiin poistumassa British Fashion Awards -gaalan jatkojuhlilta käsi kädessä. Kolme kuukautta kestänyt suhde on kuitenkin jo loppunut, ja nyt poptähti elääkin taas huoletonta sinkkunaisen elämää.

29-vuotias Rita Ora julkaisi faniensa iloksi Instagramiin kaksi näyttävää kuvaa, joissa nainen nähdään vaatekaupan sovituskopissa. Rita Oralla on yllään tiukat nahkahousut ja seksikkäät pitsiset rintaliivit, joita nainen vilauttaa kauluspaitansa alta.