Vanessa Hudgens esitteli vartaloaan hikisenä – treeni on tuottanut tulosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuonna tähti nähtiin pääosaroolissa Netflixin Jouluyön ritari -elokuvassa.

Nyt 31-vuotias Vanessa Hudgens julkaisi itsestään näyttävän videon, jossa naista valokuvataan treenivaatteissa. Hikinen tai kaiketi öljytty näyttelijä jännittää videolla hauistaan ja esittelee treenattuja käsivarsiaan. Pieni urheilutoppi paljastaa myös naisen näyttävät vatsalihakset.

Vanessa Hudgens on kertonut, että hänen työpäivänsä ovat usein kiireisiä ja hyvin aktiivisia, koska rooleissaan nainen aina tanssii ja liikkuu paljon. Kaunotar myös pyrkii mahdollisuuksien mukaan syömään terveellisesti kuvauksissa, mikä näkyykin naisen timmistä vartalosta.