David Beckhamin romanttinen paljastus – säilytti junalipun johon Victoria kirjoitti numeronsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapalloilija David Beckham ja Spice Girls -tähti Victoria Beckham ovat olleet naimissa yli 20 vuoden ajan. Nyt David on tehnyt romanttisen paljastuksen liittyen parin ensitapaamiseen.

Jalkapallotähti kertoi The Tonight Show -ohjelman haastattelussa Victorian olleen yleisössä Manchester Unitedin jalkapallo-ottelussa vuonna 1997. Tuolloin joukkueen riveissä pelannut David päätti pelin jälkeen kerätä rohkeutensa ja jututtaa muutaman drinkin juonutta Spice Girls -laulajaa.

Urheilija kertoo parin jutelleen noin tunnin ajan. Lopuksi junalla paikalle saapunut Victoria kirjoitti Davidille numeronsa junalippunsa taakse ja antoi sen hänelle. 44-vuotias David paljastaa junalipun olevan hänellä edelleen tallessa.

David ja Victoria Beckham menivät naimisiin heinäkuussa 1999. He juhlistivat liittonsa 20. vuotispäivää viime heinäkuussa romanttisella matkalla Pariisiin ja Versaillesiin.