Jennifer Aniston haluaa Brad Pittin takaisin – aikoo ryhtyä absolutistiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston ovat lähentyneet vuosien tauon jälkeen. Jennifer Aniston on nyt valmis luopumaan alkoholista tukeakseen Brad Pittiä hänen päätöksessään elää absolutistina. Nainen haluaa, että Brad Pitt ei tuntisi oloaan vaivaantuneeksi hänen rinnallaan.

Jennifer Aniston käyttää alkoholia päivittäin, ja naisen iltarutiineihin kuuluu martinin nauttiminen. Nainen elää kuitenkin superterveellistä elämää ruokavalioineen ja liikuntatottumuksineen, että vähäinen alkoholin nauttiminen ei ole vaikuttanut 51-vuotiaaseen näyttelijättäreen. Brad Pitt lopetti alkoholin kokonaan.

Hän joi runsaasti erottuaan lastensa äidistä Angelina Joliesta. Mies sai kuitenkin apua ystävältään näyttelijä Bradley Cooperilta juomisen lopettamiseen. Brad Pitt ja Jennifer Aniston ovat olleet enemmän tekemisissä viime aikoina, ja romanssin uusintakierros on mahdollinen, RadarOnline uutisoi.