Rita Ora juhli ilman rintaliivejä – nauttii sinkkuelämästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora erosi hiljattain näyttelijäkomistus Jude Lawin pojasta Raffertysta. Rita ja Rafferty tapasivat työskennellessään saman televisioprojektin parissa viime vuoden loppupuolella. Romanssi kesti kuitenkin vain kolme kuukautta ennen kuin kaksikko päätti jatkaa elämäänsä erillään.

Nyt Rita Ora lähti ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen juhlimaan sinkkuna. 29-vuotias poptähti piti huolen siitä, että hänet tullaan huomaamaan. Nainen oli valinnut ylleen todella seksikkään asun, jonka yläosasta paljaat rinnat näkyivät läpi.

Rita Ora oli pukeutunut mustiin nahkasaappaisiin ja nahkahameeseen. Naisella oli yllään toppi, jonka avonainen selkä paljasti, että hänellä ei ollut rintaliivejä yllään. Sama paljastus kävi ilmi myös topin etuosasta, sillä kameroiden salamavaloissa topista näkyi selvästi läpi naisen rinnat.