Somevaikuttajan tempaus pieleen – oli hukkua jään alle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

TikTok-tähti Jason Clark on käynyt lähellä kuolemaa tuoreimman stunttinsa myötä. Hän kertoo olleensa vaarassa hukkua uituaan jään alla. Clark jakoi maanantaina videon, jossa hän pulikoi jäätyneessä järvessä.

Mies päätyi sukeltamaan jääkerroksen alapuolella suunniteltua kauemmin. Hän kertoo silmämuniensa alkaneen jäätyä ja eksyneensä reitiltään veden alla hapen ollessa lopuilaan.

– En ole koskaan käynyt niin lähellä kuolemaa, Clark kirjoitti Instagramissa.

Somevaikuttaja onnistui lopulta löytämään tiensä ulos jääkerroksen alta ja nousemaan ylös. Tempauksen vaarallisuudesta huolimatta hän toisti sen pian uudelleen. Toisella kerralla Clark kuitenkin piti huolen siitä, että avanto oli huomattavasti suurempi.

 

View this post on Instagram

I have never been this close to dying. I didn’t think my eyeballs would freeze so quick. The surface of the water where the hole was didn’t look any different than the bottom of the ice. When I flipped around and felt solid ice I thought I was at the hole. When I wasn’t that’s when I decided to head back and follow the dust I kicked up. The dust I kicked up had drifted and led me further away. I then tried to break the ice with my back, you can see in the video. I don’t know what made me turn around one last time. I was so short on breath I couldn’t really see anymore. I had accepted that was it and I wasn’t going to make it. I swung my hand at what I though was just a lighter spot of ice and my hand came through. I then got a ton of energy to stand up. It took 2-3 breaths to regain my vision after resurfacing. Aftermath is in the other video. 📷: @abbytodolist was filming. When there are scary moments I joke a lot. She genuinely thought it was another one of my jokes and didn’t recognize the severity of the situation.

A post shared by Jason Clark (@jasontodolist) on