Somevaikuttajan tempaus pieleen – oli hukkua jään alle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

TikTok-tähti Jason Clark on käynyt lähellä kuolemaa tuoreimman stunttinsa myötä. Hän kertoo olleensa vaarassa hukkua uituaan jään alla. Clark jakoi maanantaina videon, jossa hän pulikoi jäätyneessä järvessä.

Mies päätyi sukeltamaan jääkerroksen alapuolella suunniteltua kauemmin. Hän kertoo silmämuniensa alkaneen jäätyä ja eksyneensä reitiltään veden alla hapen ollessa lopuilaan.

– En ole koskaan käynyt niin lähellä kuolemaa, Clark kirjoitti Instagramissa.

Somevaikuttaja onnistui lopulta löytämään tiensä ulos jääkerroksen alta ja nousemaan ylös. Tempauksen vaarallisuudesta huolimatta hän toisti sen pian uudelleen. Toisella kerralla Clark kuitenkin piti huolen siitä, että avanto oli huomattavasti suurempi.