Liam Payne kumosi huhut – ei ole eronnut 19-vuotiaasta mallikaunottaresta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Liam Payne lähti soolouralle suositusta One Direction -poikabändistä, minkä jälkeen mies nousikin nopeasti kansainväliseksi tähdeksi myös omalla musiikillaan. 26-vuotias tähti alkoi seurustelemaan viime vuonna 19-vuotiaan mallin kanssa erottuaan laulaja Cherylista.

Kauniin pariskunnan suhde on saanut paljon palstatilaa viime aikoina ja muutama päivä sitten pariskunnan huhuttiin jopa eronneen. Daily Mail -lehti on kuitenkin nyt vahvistanut, että pariskunta on hyvin vahvasti vielä yhdessä.

Lähipiirin mukaan Liam Payne ja Maya Henry halusivat ottaa suhteesta hieman omaa aikaa ja päättivät erota. Pariskunta on kuitenkin nyt itse kumonnut huhut. Laulaja ja malli ovat yhä hyvin rakastuneita toisiinsa eikä heillä ole aikomuksiakaan erota, minkä vuoksi tällaiset uutisotsikot olivat aiheuttaneet hieman hämmennystä.

View this post on Instagram

💇🏻‍♀️

A post shared by Maya (@maya_henry) on

View this post on Instagram

All smiles over here 😆💞

A post shared by Maya (@maya_henry) on