Jessica Alban kuuma tanssi TikTokissa – videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 38-vuotias kolmen lapsen äiti on tehnyt todella menestyksekkään uran elokuva-alalla jo nyt, mutta hänen tähtäimessään on kuitenkin tehdä näyttelijän töitä vielä pitkään.

Jessica Alba on kiireinen perheenäiti, sillä hänellä on miehensä Cash Warrenin kanssa kolme lasta, Honor, Haven ja Hayes. Tyttäret ovat iältään 11 ja 8-vuotiaita, ja nuorin tulokas Hayes-poika on vasta kaksivuotias. Siitä huolimatta Jessicalla on aikaa julkaista hauskoja videoita TokTok-somepalvelussa, ja tällä kertaa takavuosien seksisymboli on esittänyt vauhdikkaan tanssin.

@jessicaalba

##jammiesdance ##friyayy ##fyp ##onsie ##thisisthegreat ##dance ##jammies ##ayyye

♬ Get Busy (Shake That Thing) – laurieelle