Nicki Minajin seksiä tihkuva karnevaaliasu keräsi katseita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Nicki Minaj on vieraillut synnyinmaassaan, Karibuabnerekkö suhautsevassa Trinidadissa ja Tobagossa. Siellä 37-vuotias artisti osallistui saarivaltion vuosittaisiin karnevaaleihin.

Nicki Minaj nähtiin juhlistamassa karnevaaleja näyttävässä ja seksikkäässä asussa. Luomus koostui jalokivin koristellusta korsetista, päähineestä sekä valtavista turkooseista sekä violeteista ruusuista. Minaj esitteli karnevaalityyliään Instagramissa jakamissaan kuvissa.

Parhaillaan uutta albumiaan työstävä räppäri on ollut myös raskaushuhujen keskiössä. Nicki Minajin taannoin Instagramissa julkaisemalla videolla aviomies Kenneth Petty hieroo hänen vatsaansa, mikä sai fanit spekuloimaan mahdollisesta tulevasta perheenlisäyksestä. Tähti ei ole kuitenkaan kommentoinut raskaushuhuja.

 

View this post on Instagram

Trini to di 🦴

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

View this post on Instagram

Proud Trini 🇹🇹

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on