Yksivuotias yllätti vanhempansa – ymmärsi heti miten pianoa soitetaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat yleensä uusia taitoja tarkkailemalla omia vanhempiaan ja sisaruksiaan. Eräs taapero pääsi kuitenkin yllättämään omat vanhempansa esittelemällä heille taidon, jollaista vanhemmat eivät tienneet pikkuisella olevan.

YouTube-videolla nähdään miten taitavasti yksivuotias Cyrus-poika osaa soittaa pianoa. Cyrus istahtaa pianon ääreen hänen isovanhempiensa luona vasta toista kertaa elämässään, mutta osaa jo hienosti painella koskettimia juuri niin kuin pitää.

Moni pikkuinen innostuisi pianon äärellä luultavasti lyömään koskettimia melkoisella voimalla. Cyrus soittaa kuitenkin todella maltillisesti ja näyttää kuuntelevan koko ajan ääniä, joita pianosta kuuluu. Poika myös pitää käsiään koskettimilla aivan oikein ja näyttää siltä kuin hän oikeasti soittaisi jotakin oikeaa kappaletta.