Nainen toteutti erikoisen haasteen – söi 24 tuntia vain sinisiä ruokia

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon ruokaan liittyviä videoita, joilla ihmiset toteuttavat mitä erikoisempia haasteita. Yleensä haasteessa on kyse annoksen jättimäisestä koosta, mutta tällä kerralla eräs nainen päätti rajoittaa ruokaansa värin perusteella.

YouTube-videolla nähdään Inga, joka otti haasteekseen syödä yhden vuorokauden aikana pelkästään sinisiä ruokia. Aluksi Inga etsi verkosta tietoa erilaisista elintarvikkeista ja tuotteista, jotka sisältävät luontaisesti sinistä väriä ilman väriaineita. Kuten nainen arvasi, tällaisia tuotteita oli melko vähän.

Seuraavaksi nainen meni ruokakauppaan metsästämään luontaisesti sinistä väriä sisältäviä ruokia ja juomia. Päivän aikana nainen söi muun muassa sinisiä tacoja, sinisen smoothie-kulhon, sinistä perunaa ja sinisiä macaron-leivoksia.