Gordon Ramsay pukeutui naiseksi – soluttautui rouvien lounasseurueeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen julkkiskokki Gordon Ramsay tunnetaan useista ruokaan liittyvistä televisio-ohjelmista, hänen hurjasta luonteestaan ja räiskyvästä persoonastaan. Nyt 53-vuotias ravintoalan ammattilainen soluttautui rouvien lounasseurueeseen ja pukeutui naiseksi.

Gordon Ramsay nähtiin naiseksi pukeutuneena Virginiassa Richmondissa sijaitsevassa ravintolassa kun hän kuvasi 24 Hours to Hell and Back televisio-ohjelmaansa. Ramsay esitti vanhempaa naista ruokaillessaan Southern Kitchen -nimisessä ravintolassa ja arvostellessaan maistelemiaan annoksia.

Ramsay ei säästele sanojaan tai ujostele suorapuheisuutensa kanssa, mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että hänen antamansa kokkausneuvot otetaan niin tosissaan. Miehen pistävät kommentit saavat kuitenkin melko humoristisen vivahteen kun hän istui naisten kirjakerhon keskuudessa valittamassa ruoasta naiseksi naamioituneena.