Kissa söi salaa koko kissanminttupaketin – tämän rennompaa lemmikkiä on vaikea löytää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissanminttu on kasvi, joka vaikuttaa useimpiin kissoihin saamalla ne joko todella aktiivisiksi tai rentoutuneena lähes hurmioon saakka. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa erään perheen lemmikki oli erittäin rentoutunut.

YouTube-videolla nähdään hetki, jolloin kissan omistaja on keittiöön tullessaan aamulla huomannut, että lattia on täynnä jotain erikoista purua. Lopulta mies löytää tyhjän kissanminttupaketin, jonka lemmikki on tainnut kuitenkin jo itse löytää yöllä aiemmin.

Kissa on herkutellut ja leikkinyt koko paketillisella huumaavaa kissanminttuherkkua. Lattian näystä päätellen kissanminttu on vaikuttanut tähän yksilöön niin, että se on aluksi saanut kissan todella aktiiviseksi. Aamulla kissa oli kuitenkin hyvin rentoutuneen oloinen löydyttyään lepäämästä touhurikkaan yön jäljiltä.