Mafiapomo pelasi En ole koskaan -peliä – kertoi rikoksistaan avoimesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michael Franzese on entinen New Yorkissa toiminut gangsteri, joka oli osana Colombon rikollista perhettä. Hänen isänsä on John Sonny Franzese, joka on toiminut yhtenä rikollisperheen alemmista pomoista. Franzese on jättänyt rikollisen elämän vuonna 1995, minkä jälkeen mies on toiminut motivaatiopuhujana ja kirjailijana.

Michael Franzesen lähtöä Colombosta ei katsottu hyvällä, minkä vuoksi hänestä onkin annettu tappomääräys. Mies on kiitollinen siitä, että tappouhasta huolimatta kukaan ei ole vielä toistaiseksi toteuttanut määräystä ja mies on saanut elää. Hän paljasti nyt erilaisia faktoja rikolliseen taustaansa liittyen pelatessaan En ole koskaan -peliä.

Mies kertoi viettäneensä kahdeksan vuotta vankilassa syyllistyttyään petokseen. Hän myös kertoi, että italialaisen mafian piirissä elämä oli todella väkivaltaista, minkä vuoksi myös hän on ollut osana monia väkivaltaisia tekoja. Hän ei kuitenkaan halunnut ottaa kantaa siihen onko hän itse tappanut ketään.