Bella Hadid säväyttää niukassa asussa – kääntää takuulla katseet kaduilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Bella Hadid on viime aikoina ollut todella kiireinen ja työllistetty Pariisin muotiviikkojen toimesta. Bella Hadid on kävellyt siskonsa Gigin kanssa ja useissa muotinäytöksissä muun muassa Vivienne Westwood ja Miu Miu -muotitaloille.

Nyt 23-vuotias nainen julkaisi itsestään peilin kautta otetun näyttävän selfie-kuvan, jossa hän esittelee pikkuruista vyötäröään. Nainen on niin ihastunut Pariisiin, että harkitsee kuvatekstin mukaan jopa asunnon ostamista tästä romanttisesta ja muotia sykkivästä kaupungista.

Kuvassa Bella Hadidilla on yllään pieni denimjakku ja minihame, jotka paljastavat sekä vatsan että naisen pitkät sääret. Värikäs baskeri kruunaa tyylin, johon on selvästi haettu paikan päältä inspiraatiota. Naisen isosisko Gigi kommentoi kuvaa eikä haluaisi pikkusiskon ostavan asuntoa kaupungista, minkä vuoksi hän muistuttikin naista hotellihuoneiden mukavuuksista buffet-aamiaisineen.