Kylie Jenner haastaa mallisiskonsa – bikinikaunottaret kilpailevat huomiosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tunnetuksi tulleet siskokset Kylie ja Kendall Jenner ovat tällä hetkellä nautiskelemassa Bahaman auringosta ja upeista hiekkarannoista. Nuorten naisten fanit ovat saaneetkin paljon silmänruokaa jo parin päivän ajalta naisten julkaistessa toinen toistaan upeampia bikinikuvia.

Kurvikas Kylie Jenner ja hoikka huippumalli Kendall Jenner loistavat kilpaa bikineissään sosiaalisessa mediassa. Kumpikin julkaisee vuorotellen mitä kuumempia kuvia omalle Instagram-kanavalleen. Nyt Kylie yllätti seuraajansa ja julkaisi myös yhteiskuvia, joista ensimmäisessä siskokset poseeraavat seksikkäästi hiekkarannalla.

Toiset yhteiskuvat on otettu upean portaikon edessä. Kuvasta käy ilmi, että naiset on meikattu ja stailattu valokuvausta varten, minkä lisäksi naisilla on samaa kuosia olevat ranta-asut yllään. Kendallilla on yllään upea uimapuku ja Kyliellä ranta-asu, jossa on pikkuruinen hamekaistale lantiolla.

View this post on Instagram

rise and fucking shine

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

DAY 1 💚

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

TALK TO ME NICE 🤎

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on