Ohjaaja paljasti lisää esimakua tulevasta Batmanista – tältä näyttää uusi Batmobile

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seuraava Batman-elokuva, The Batman, saa ensi-iltansa vuonna 2021. Koska kyseessä on jälleen uusi ja edellisistä elokuvista irrallinen tulkinta sarjakuvahahmosta, on sekä Batman että häntä ympäröivä maailma laitettu uuteen uskoon.

Ohjaaja Matt Reeves esitteli taannoin Batmania esittävän Robert Pattinsonin uutta pukua. Nyt vuorossa on supersankarin Batmobilena tunnettu auto. Edellisten elokuvien scifi-tyylisten menopelien ja jättimäisten tankkien sijaan kyseessä on päällisin puolin melko perinteinen mutta tyylitelty ja Batmanin tarpeisiin tuunattu musta urheiluauto.

Reeves on kuvaillut The Batmania film noir -tarinaksi, jossa Batmanin kyvyt etsivänä ovat tärkeässä osassa. Pattinsonin ohella elokuvan päärooleissa nähdään Zoe Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Jeffrey Wright ja Andy Serkis.

 

Twitter
Twitter