Disney-kaunotar Vanessa Hudgens täysin läpinäkyvässä asussa – eikä mitään alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuonna tähti nähtiin pääosaroolissa Netflixin Jouluyön ritari -elokuvassa.

View this post on Instagram

🧜🏼‍♀️Quenched🧜🏼‍♀️

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Tällä kertaa Vanessa on poseerannut sosiaalisessa mediassa upeassa kuvassa, jossa hän makoilee täysin läpinäkyvässä asussa. Asun alla ei ole mitään, joten kuvaushetken asento on varsin kriittinen. Mitään intiimiä ei kuitenkaan paljastunut, koska Hudgens osasi tällä kertaa pitää tietyt ruumiinosansa piilossa.

View this post on Instagram

Turn it on baby #thirstythursday

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

31-vuotias näyttelijätär Vanessa Hudgens on kertonut, että hänen työpäivänsä ovat usein kiireisiä ja hyvin aktiivisia, koska rooleissaan nainen aina tanssii ja liikkuu paljon. Kaunotar myös pyrkii mahdollisuuksien mukaan syömään terveellisesti kuvauksissa, mikä näkyykin naisen timmistä vartalosta.