Josephine Skriverin bikinikuvat sykähdyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja taannoin myös Tanska sai omansa, kun Josephine Skriver kiinnitettiin Victoria’s Secretin bikinimalliksi. Sittemmin Josephine on nähty kuitenkin vain harvakseltaan julkisuudessa.

Tällä kertaa tanskalaiskaunotar nähdään poseeraamassa upeissa lomakuvissaan bikineissä, jotka ovat taatusti varsinkin hänen miespuolisten seuraajiensa mieleen. Kuvat on ikuistettu Dominikaanisessa tasavallassa, joka on monille suomalaisillekin tuttu lomakohde.

25-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.