MTV-teinivaimo paljasti bikinikurvinsa – ja niitä on riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Hutchinson oli siis tuolloin 50-vuotias. Stodden erosi miehestä vuonna 2018, mutta avioero astui voimaan vasta 20. tammikuuta 2020.

Nyt Courtney on poseerannut upeassa somekuvassa, jossa hän esittelee kurvikasta bikinivartaloaan someseuraajilleen. Taannoin 25-vuotias Courtney hämmensi seuraajiaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videon, jossa hän keikisteli bikineissä ja kuvasi lähietäisyydeltä rintojaan. Viime aikoina hän on vastapainoksi julkaissut myös voimaannuttavia viestejä.

View this post on Instagram

Loving myself feels fire 🔥 #loveyourself

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

– Tunnen nyt oloni vahvaksi. Ei ole kuitenkaan salaisuus, että kärsin masennuksesta. En ole uskaltanut kertoa tästä aiemmin, mutta yritin noin vuosi sitten itsemurhaa. Olin tilanteessa, josta en nähnyt ulospääsyä, kipua, ahdistusta ja hulluutta elämässään tuntenut Stodden kertoi taannoin.