Poliisi törmäsi söpöön näkyyn – kuurosokea koira leluauton ratin takana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuurosokean istuminen auton ratin takana voi kuulostaa vaaralliselta, varsinkin jos kyseessä sattuu olemaan vielä koira. Australiasta kantautuva hauska tapaus päättyi kuitenkin kaikkien kannalta onnellisesti.

Vanhempi konstaapeli Lynda Giblett törmäsi Victoriassa erikoiseen näkyyn. Paikallisen asuialueen kävelytiellä hurjasteli leikkiauto, jossa istui kuurosokea koiravanhus Buddy.

Buddy ei kuitenkaan onneksi itse ajanut autoa, vaan sitä ohjasi koiran omistaja. Hän halusi The Dodo-sivuston mukaan lemmikkinsä voivan nauttia ulkoilmasta entiseen tapaan ja keksi ajeluttaa koiraa leluautolla. Näin ollen Buddy selvisi poliisin pysäyttämisestä varoituksella.

– Koira jäi kiinni söpöyden vaikutuksen alla ajelemisesta, paikallisen poliisilaitoksen Facebook-tilillä vitsailtiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.