Kim Kardashian taistelee nyt vankien puolesta – uusi dokumenttisarja alkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu Kardashianit-sarjan lisäksi myös menestyksekkäästä kosmetiikka-alan yrityksestään. 39-vuotias kaunotar opiskelee myös tällä hetkellä oikeustieteitä, mikä onkin paljastunut olevan naisen kutsumus.

Nyt Kim Kardashian on kertonut uudesta televisioprojektista, jota hän on valmistellut kaikessa hiljaisuudessa. Kardashian on lakiopintojensa ohella auttanut taistelemaan elinkautisia vankeusrangaistuksia liian kevyin syin istuvien vankien vapauttamisen puolesta.

Kim Kardashian oli tyrmistynyt kuullessaan vankien tarinoita siitä, miten pienten rikkeiden vuoksi ensikertalaisia on tuomittu elinkautisiin rangaistuksiin. Hänen mielestään vangit ansaitsevat elämässään toisen mahdollisuuden, minkä vuoksi nainen on omistautunut heidän vapauttamisensa puolesta taistelemiselle.

KKW The Justice Project -niminen dokumenttisarja näytetään Oxygen-kanavalla ja sarjan ensimmäinen jakso saa ensi-iltansa 5. huhtikuuta. Sarjassa seurataan useamman vangin tarinaa ja Kim Kardashiania, joka taistelee heidän puolestaan.