Murtovaras iski Taylor Swiftin isän kotiin – Scott Swift hääti tunkeutujan omin käsin pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat kutsumattomat vieraat ovat yrittäneet vierailla poptähti Taylor Swiftin kodeissa, mutta nyt kohteeksi on joutunut hänen isänsä. Scott Swift kuitenkin hääti murtautujan omin käsin pois.

30-vuotias Terrence Hoover oli tunkeutunut Floridan St. Petersburgissa sijaitsevaan kattohuoneistokotiin paloportaiden kautta. Scott Swift oli vain hetkeä myöhemmin palannut kotiinsa ja yllättänyt tunkeutujan. Kaksikko kamppaili, mutta Hoover pääsi karkuun.

Swift tunnisti myöhemmin murtautujan poliisin kuvista. Hänet on sittemmin pidätetty murtovarkaudesta syytettynä. Murtautuja on aikaisemmin pidätetty muun muassa perheväkivallasta, pahoinpitelyistä ja sieppauksesta syytettynä, uutisoi Tampa Bay Times.