Popkaunotar yläosattomissa – kuva kolkuttelee Instagramin sääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

32-vuotias brittiläinen poptähti Ellie Goulding on keskittynyt viime vuosina aiempaa enemmän omaan hyvinvointiinsa. Nainen avioitui taannoin Caspar Joplingin kanssa, ja sittemmin ihmiset ovat ryhtyneet hiillostamaan paria lasten tekemisessä.

View this post on Instagram

Took a second or two off last week

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Nyt näyttävä laulajatar on julkaissut sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen rohkean kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa. Kuva haastaa jopa Instagramin säännöt, joten tähän artikkeliin upottamisen sijaan se löytyy tästä linkistä. Otos on valokuvaaja Jamie Morganin tuotantoa.

Ellie Goulding on sanonut, että häntä ärsyttää, kun ihmiset luulevat avioitumisen ainoana syynä olevan lasten tekemisen. Ihmiset kyselevät perheen perustamisesta jatkuvasti. Laulaja saavutti megasuosion debyyttialbumillaan vuonna 2010. Suosion varjopuolena hän paloi loppuun hektisen kiertueaikataulun vuoksi. Hän on kertonut sairastavansa huijarisyndroomaa.