Humalainen tyttöystävä olisi halunnut seksiä – riehuminen johti putkareissuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Rebecca Duarte on pidätetty epäjärjestyksen aiheuttamisen vuoksi. Nainen oli saapunut floridalaiseen kotiinsa vietettyään viinanhuuruisen illan ystäviensä kanssa keilahallilla. Hän halusi harrastaa seksiä poikaystävänsä kanssa.

The Smoking Gun kertoo, että 23-vuotias nainen oli suuttunut, kun hänen 51-vuotias miesystävänsä kieltäytyi seksistä humalaisen kanssa. Riita eskaloitui siihen, että mies päätti poistua asunnosta. Duarte seurasi miestä ja löi asunnon ikkunoita rikki nyrkillään.

Sen jälkeen hän töni miesystäväänsä, joka pakeni lopulta naapuriin. Poliisit saapuivat paikalle ja taluttivat humalaisen Duarten autoon. Nainen olisi halunnut soittaa äidilleen, mutta joutui putkaan. Miesystävä ei tehnyt rikosilmoitusta rakkaastaan.