Justin Bieber joutui vaihtamaan pienempiin esiintymispaikkoihin – koronavirus syynä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin tuleva Pohjois-Amerikan kiertue on jouduttu suunnittelemaan uusiksi. Syynä on pelko koronaviruksen vaikutuksesta lipunmyyntiin. Useat Bieberin tulevan Changes-kiertueen keikoista on siirretty pienempiin esiintymispaikkoihin.

Esiintymisten lipunmyynti on ollut odotettua pienempää, minkä uskotaan TMZ-sivuston mukaan olevan koronaviruspelon ansiota. Esiintymispaikkojen vaihtamisella pyritään pitämään huoli siitä ettei tähden tarvitisisi esiintyä puolityhjille areenoille.

Koronavirus on vaikuttanut myös muihin yhdysvaltalaisiin musiikkitapahtumiin. Viruksen leviämisen pelon vuoksi esimerkiksi Miamin Ultra Music Festival sekä Texasin musiikkiin ja teknologiaan keskittyvä South By Southwest on peruttu.