Kim Kardashian pukeutui himottuun vintagemekkoon – herätti huomiota KFC-ravintolassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on yksi sosiaalisen median seuratuimpia naisia, jonka tyyliä moni yrittää kopioida. Nainen pitää huolen siitä, että hänen kopioimisensa on kuitenkin melko haastavaa, koska Kardashian pukeutuu usein harvinaisiin ja erittäin hintaviin muotiluomuksiin.

Tällä kerralla 39-vuotias Kim Kardashian on pukeutunut himottuun Jean Paul Gaultierin mekkoon. Nainen vietti Pariisissa päiväänsä hänen miehensä Kanye Westin kanssa pukeutuen 1995 vuoden syysmallistosta peräisin olevaan Jean Paul Gaultierin vintagemekkoon.

Kim Kardashian vieraili suunnittelijan omassa putiikissa, minkä jälkeen hän suuntasi miehensä kanssa kuuluisaan Kentucky Fried Chicken -ravintolaan. Vogue-sivuston mukaan tätä harvinaista 25 vuotta vanhaa muotiluomusta ei enää pysty ostamaan mistään. Toivottavasti nainen ei siis sotkenut asuaan rasvaisella kanalla nautiskellessaan herkullista pikaruokaa.

View this post on Instagram

JPG & KFC

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on