Post Malone vakuuttaa huolestuneille faneille: ”En ole huumeissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Post Malonen fanit ovat olleet huolissaan tähden hyvinvoinnista hänen viimeaikaisen käytöksensä vuoksi. Hän kuitenkin vakuuttelee olevansa kunnossa.

Verkossa levinneillä videoilla Post Malonella on ollut muun muassa vaikeuksia pidellä mikrofonia käsissään esiityessään. Lisäksi räppärin puhe on ollut epäselvää ja hän on kaatuillut lavalla. Nyt Post Malone on kommentoinut häneen liittyviä huhuja esiintyeessään Yhdysvaltojen Memphisissä.

– En ole huumeissa. Vietän elämäni parasta aikaa ja siksi voin viedä itseni äärimmilleni esiintyessäni, kaatuilla lattialle ja tehdä kaikkea hauskaa sekopäistä. Arvostan kaikkien huolestuneiden rakkautta ja huolenpitoanne mutta oloni on v*tun upea enkä vedä huumeita, Post Malone julisti.