Ashley Graham julkaisi tunteikkaan kuvan – otettu synnytyksen aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta sai terveen poikavauvan 18. tammikuuta, minkä jälkeen Graham onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa rohkeasti elämäänsä tuoreena äitinä.

Nyt Ashley Graham julkaisi todella voimakkaan kuvan, joka on napattu hänestä juuri sillä hetkellä kun hän on ponnistanut. 32-vuotias malli halusi julkaista synnytyksen keskellä otetun kuvan kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi.

Naisen mukaan hänen kasvoillaan olevasta ilmeestä nähdään naisen suurin vahvuus. Synnyttäminen oli suurinta kipua mitä Ashley Graham oli koskaan tuntenut. Se oli kuitenkin samaan aikaan myös hänen mukaansa mahtavin saavutus, jonka hän oli tehnyt.