Hei rakas -jättihitin tehnyt Behm julkaisee toisen singlensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan talven suurimman hitin Hei rakas viime syyskuussa julkaissut Behm julkaisee kakkossinglensä Tivolit tämän viikon perjantaina 13. maaliskuuta. Suosikkiartisti on itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleensa, jonka tuotannosta vastaa Hei rakas -debyyttisingleäkin tuottanut Kashwell.

– Tivolit on ensimmäinen laulu, jonka kirjoitin albumilleni. Se kertoo risteyskohdasta suhteessa. Sitä tietää, ettei suhteella ole tulevaisuutta, mutta silti haluaa pitää kiinni ajatuksesta, että sellainen olisi, Behm kertoo.

Lähes 10 miljoonaa kertaa striimanneella Hei rakas -kappaleellaan ilmiömäiseen menestykseen noussut Behm on lahjakas lauluntekijä, joka on esimerkiksi kirjoittanut Pikku G:n triplaplatinaa striimanneen Solmussa-hitin alkuperäisversion ja ollut mukana kirjoittamassa Keko Salatan kappaleita Vanha ja Tavallinen.

Behmin debyyttisingle Hei rakas on alkaneen vuoden isoin hitti, sillä se on ollut Spotifyn ykkösenä yhteensä jo peräti 48 päivää ja radiolistan ykkönen toistaiseksi yhteensä 10 viikkoa. Behm kiinnostaa myös keikkarintamalla, ja artisti onkin buukattu tulevana kesällä Suomen isoimmille festivaaleille seuraavasti.

25.06. Provinssi, Seinäjoki04.07. Ruisrock, Turku17.07. Ilosaarirock, Joensuu18.07. St. Michel Summer Fest, Mikkeli24.07. Qstock, Oulu25.07. Headland, Lahti31.07. Satama Open Air, Kemi08.08. Siltakemmakat, Puumala14.08.-15.08. Simerock, Rovaniemi