Klassikkopeli Worms tekee paluun – luvassa jotain ennennäkemätöntä?

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Worms-pelit synnyttävät lämpimiä muistoja erityisesti 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa pelaamista harrastaneille. Niin yksin kuin ystävien kanssa pelattavissa humoristisessa strategiapeleissä toisistaan mittaa ottivat aseistautuneet madot.

Nyt alkuperäisistä Worms-peleistä vastannut Team17 on tarjonnut ilouutisia sarjan faneille. Yhtiön tuoreen twiitin mukaan pelisarja on tekemässä paluun vielä vuoden 2020 aikana.

– Nappaa sinkosi ja hyppää lampaasi päälle, sillä Worms palaa vuonna 2020 ennennäkemeättömällä tavalla, Team17 twiittasi.

Toistaiseksi tiedossa ei ole milloin tarkalleenottaen ja mille alustoille uutta Wormsia voi odottaa. Lukuisille eri tietokoneille sekä konsoleille käännetty ja useita jatko-osia saanut ensimmäinen Worms ilmestyi alun perin jo vuonna 1995.