Näin kauneusbloggaaja tekee ruokaa – parodiasta hulvaton viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Erilaiset meikkitutoriaalit ja kosmetiikka-arvostelut ovat hyvin suosittuja ja moni videobloggaaja onkin onnistunut tekemään sillä erinomaisen elannon itselleen. Nyt eräs mies päätti tehdä hauskan parodian kauneusalan tubettajista.

Cheffree Star kuvasi hänen ruoanlaittoaan samaan tapaan kuin videobloggaajat kuvaavat meikkausvideoitaan YouTube-kanavilleen. Mies julkaisi hauskan kokkailuvideon TikTokissa, jossa se alkoi nopeasti saamaan suosiota ja leviämään myös muualle sosiaalisen median kanaville.

Cheffree Star esittelee pastakastikkeen eri ainesosat ja kuvailee jokaista työvaihetta samaan tapaan kuin tavanomaisilla meikkausvideoilla. Lopuksi mies vielä esittelee pastakastikkeiden värivaihtoehdot omaa ihoaan vasten levittämällä kutakin kastiketta omaan käteensä.