Vanessa Hudgensin asu herättää huomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tunnetuksi Disneyn High School Musical -elokuvien ansiosta. Hän on edelleen tuttu näky erilaisissa musikaalirooleissa. Nyt 31-vuotias Hudgens on ottanut iholleen uutta mustetta. Äskettäin Vanessa esitteli Instagramissa kylkeensä tehtyä tatuointia, jossa nähdään alaston enkeli.

View this post on Instagram

That good good. No. It’s not Thursday. Lol

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Tällä kertaa Hudgens poseeraa kylpyhuoneessaan rohkeassa asussa, jonka etumus on varustettu eräänlaisella ikkunalla hänen kaula-aukkoonsa. Näin niukassa asussa ei välttämättä ole ainakaan Yhdysvalloissa mitään asiaa esimerkiksi yökerhoon juhlimaan.

Vanessa Hudgensin henkilökohtainen elämä koki vuonna 2007 kolauksen hakkereiden vuodettua hänen alastonkuviaan internetiin. Kohun myötä Disney-tähti joutui pyytelemään julkisuudessa anteeksi kuviaan. Viime vuosina Hudgens on esiintynyt muun muassa Grease: Live ja Rent: Live -televisiomusikaaleissa.