Bob Weinstein katkaisi välinsä Harveyn kanssa: ”Rukoilen että helvetti on olemassa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harvey ja Bob Weinstein tunnettiin vuosikymmeniä tiivistä yhteistyötä tekevinä Hollywoodin tuottajaveljeksinä ja kultasormina. Bob kuitenkin katkaisi välit veljeensä pian Harveyn raiskaus- ja hyväksikäyttösyytösten tultua julkisuuteen.

Taannoin julki tulleissa oikeuden pöytäkirjoissa paljastettiin Bob Weinsteinin Harveylle lähettämä raivokas sähköpostiviesti. Siinä Bob toivoo veljensä päätyvän helvettiin ja vertaa häntä O.J. Simpsoniin.

– Haista v*ttu, Harvey Weinstien. Rukoilen että Helvetti on olemassa, sinne sinä kuulut. Sinuna oleminen lienee omanlainen helvettinsä mutta en usko sinun ymmärtävän sitä, Bob Weinstein kirjoitti Page Six -sivuston mukaan.

Bob oli myös kuvaillut taannoin rikoksistaan tuomittua Harveyta harhaiseksi ja patologiseksi valehtelijaksi. Tuottajan mukaan hänen veljensä satutti niin lukuisia viatotmia naisia, perhettään, entisiä työntekijöitään ja häpäisi Weinsteinien nimen.