Kauppias myi itse tehtyä käsidesiä – aiheutti palovammoja lapsille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Käsien desinfiointiaineesta on tullut koronaviruksen myötä haluttua tavaraa. Nyt Yhdysvaltojen New Jerseyssä sijaitsevan lähikaupan omistaja on joutunut syytteisiin myytyään itsetehtyä, palovammoja aiheuttanutta käsidesiä.

47-vuotias Manisha Bharade oli yhdistänyt myynyt suihkepulloissa seosta, joka koostui vedestä ja vaahtoavasta desinfiointiaineesta jota ei oltu tarkoitettu myyntiin. Aineen aiheuttama kemiallinen reaktio oli aiheuttanut poltetta neljän 10-11 -vuotiaan lapsen ihoille.

Bharadea syytetään New York Post -lehden mukaan nyt lasten hyvinvoinnin vaarantamisesta ja sopimattomasta menettelystä elinkeinotoiminnassa. Yksi lapsista joutui kärsimiensä palovammojen vuoksi sairaalaan, mutta hän on sittemmin päässyt palaamaan kotiinsa. Itsetehtyä desinfiointiainetta ehtiin myydä yhteensä 14 kappaletta.

 

** SAFETY ALERT **RVPD ISSUES ALERT ABOUT “SPRAY SANITIZER” SOLD AT LOCAL 7-11On Monday, March 9, 2020, the River…

Publiée par River Vale Police Department sur Lundi 9 mars 2020