Temptation Islandin Eveliina poseerasi näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin sosiaalisessa mediassa, jossa he jakavat runsaasti materiaalia.

Nyt Eveliina on poseerannut näyttävässä valokuvassa Indonesian Balilla, jossa hän hyppäsi seisomaan keinuun. Kuvassa hänen pakaransa påäsevät oikeuksiinsa, koska somekaunotar nostaa jalkaansa tyylikkäästi. Kuvansa yhteydessä hän julkaisi mietelauseen.

– Sometimes you just have to die a little inside in order to be reborn and rise again as a stronger and wiser version of you. Sometimes it takes an overwhelming breakdown to have an undeniable breakthough. That’s what happened to me. And now I’m stronger than ever and I got a huge breakthough, Eveliina Uosukainen kirjoitti.

Bile-Dani kertoi pari vuotta sitten Staran haastattelussa suhteestaan ja Temptation Island -ohjelman sille tuottamista haasteista.