Emily Ratajkowski esitteli niukkoja bikineitään – näin ne puetaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nainen on alkanut suunnittelemaan myös omia bikineitä ja alusvaatteita Inamorata-merkin alla.

Emily Ratajkowski esittelee suunnittelemiaan bikineitä ja alusvaatteita Inamorata-merkin omilla sivuilla kaikenkokoisilla naisilla. Kaunotar toimii luonnollisesti myös itse usein oman mallistonsa bikinimallina. Tällä kerralla 28-vuotias kaunotar näytti videolla miten pienet kolmiomalliset bikinit solmitaan oikein.

Emily Ratajkowskilla on jakamassaan kuvassa ja videolla yllään todella seksikkäät kolmiomalliset bikinit, joiden näyttävyyttä lisää tapa, jolla yläosa solmitaan. Ratajkowski näyttää videolla mallia ja opettaa miten yläosa sidotaan seksikkäästi koristamaan ylävatsaa.