Gwen Stefanin ulkonäkö ihmetyttää – pilasi kasvonsa täyteaineilla?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkopari Gwen Stefani ja Blake Shelton ovat olleet yhdessä nyt muutaman vuoden ajan. Rakastunut pariskunta ihastutti viikonloppuna Grammy-gaalan punaisella matolla ja lavalla yhteisen esityksen aikana, mutta fanit olivat kuitenkin kiinnittäneet enemmän huomiota naisen ulkonäköön.

Gwen Stefani näytti monien mielestä tyrmäävän kauniilta gaalassa, mutta osa faneista on ollut Daily Mail -sivuston mukaan sitä mieltä, että nainen on muutellut ulkonäköään liikaa. Twitterissä on käyty paljon keskustelua siitä miten luonnottomalta nainen ihmisten mielestä nykyään näyttää.

Kritiikin mukaan 50-vuotiaan naisen kasvot olivat kuin jähmettyneet paikoilleen. Eräs nainen kommentoi, että popparin kasvot ovat 99-prosenttisesti täyteaineita ja vain yksi prosentti on oikeaa ihoa.