Katy Perry pelkää koronavirusta – yöpyi samassa hotellissa kuin Tom Hanks

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry paljasti hetki sitten odottavansa perheenlisäystä tuoreella Never Worn White -musiikkivideollaan. Nyt tilanne koronaviruksen leviämisen kanssa on saanut tähden niin huolestuneeksi, että hän on perunut kaikki tulevat haastattelunsa.

Esikoistaan odottava 35-vuotias Katy Perry yöpyi Australiassa samassa hotellissa kuin Tom Hanks, jonka juuri kerrottiin sairastavan koronaa hänen vaimonsa Rita Wilsonin kanssa. Aviopari oli yöpynyt samassa australialaisessa hotellissa vain pari päivää aiemmin kuin Katy Perry.

Katy Perry perui kaikki haastattelunsa ja esiintymisensä Australiassa eikä halunnut poistua hotellihuoneestaan. Nyt tähti on Daily Mail -sivuston mukaan palaamassa takaisin Amerikkaan kihlattunsa Orlando Bloomin luo.