Pettämiskohun ryvettämä Justin Timberlake suunnittelee romanttista matkaa Jessica Bielin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Timberlake pyysi taannoin anteeksi julkisesti vaimoltaan Jessica Bieliltä sitä, että hän oli ollut liian läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä Alisha Wainwrightin kanssa. Näyttelijöistä otetuissa paparazzikuvissa Timberlake käveli käsi kädessä Wainwrightin kanssa.

Kuvat saivat aikaan melkoisen pettämiskohun, koska niiden perusteella moni ajatteli kaksikon välillä olevan muutakin kuin vain ystävyyttä. 39-vuotias Timberlake on kuitenkin toiveikas sen suhteen, että hän onnistuu korjaamaan avioliittonsa Jessica Bieliin.

Justin Timberlake on Daily Mail -sivuston mukaan varannut hänelle ja vaimolleen romanttisen loman, jonne he lähtevät kaksin ilman lastaan. Loman tarkoituksena on korjata avioliittoa ja keskittyä vain siihen, että aviopari löytää jälleen yhteyden toisiinsa. Timberlake haluaa viettää aikaa Jessica Bielin kanssa kahdestaan ja juhlia samalla vaimon syntymäpäiviä ilman mitään häiriötekijöitä.