Ben Affleck ja Bond-kaunotar Ana de Armas seurustelevat – yhteinen lemmenloma paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ben Affleck vaikuttaa löytäneen rinnalleen uuden armaan. Tähden kerrotaan seurustelevan nousujohdanteista uraa tekevän näyttelijän, Ana de Armasin kanssa. Affleckin ja Armasin on huhuttu tapailleen jo viikkojen ajan.

Nyt pariskunta on jo nähty romanttisissa tunnelmissa lomalla Armasin kotimaassa Kuubassa ja Costa Ricassa. Pari tapasi Deep Water -elokuvan kuvauksissa viime vuonna, ja heillä kuvaillaan People-lehden mukaan olleen alusta saakka vahva keskeinen kemia.

31-vuotias Ana de Armas on näytellyt muun muassa elokuvissa Blade Runner 2049, Kolme sekuntia sekä Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä. Hän on mukana myös tulevassa 007-seikkailussa No Time to Die. 47-vuotias Ben Affleck erosi vuonna 2015 näyttelijä Jennifer Garnerista, jonka kanssa hänellä on kolme lasta.

 

View this post on Instagram

🌺🌊

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on