Harry Potter -tähti koronavirushuhuista: ”Näytän koko ajan sairaalta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffe joutui taannoin väärien huhujen kohteeksi. Tähden väitettiin sairastuneen koronavirukseen brittien yleisradio BBC:n tiliä hämäävästi muisuttavalla Twitter-tilillä.

Radcliffe on sittemmin kommentoinut huhujen kohteeksi joutumista australialaiselle Smallzy’s Surgery -radio-ohjelmalle. Hän kertoo kuulleensa asiasta valmistautuessaan maskeerattavaksi näytelmää varten. Maskeeraaja oli saanut sisarentyttäreltä viestin, jonka mukaan tähdellä oli koronavirus.

– Näytän koko ajan sairaalta, ja niinpä kyseinen huhu kuulosti uskottavalta. Olen erittäin kalpea. Olen kyllä imarreltu siitä, että he valitsivat minut huhun kohteeksi, Radcliffe vitsaili Entertainment Tonight -sivuston mukaan.