Khloe Kardashian on päässyt yli skandaalista – uskottomuudesta kulunut vuosi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 ystävänpäivä päättyi televisiotähti Khloe Kardashian osalta pahimmalla mahdollisella tavalla. Hänen perheensä ja sydämensä särkyi. Avomies ja lapsen isä Tristan Thompson jäi kiinni uskottomuudesta.

Eroa riepoteltiin mediassa ja realityohjelmassa. Uskottomuuden toisena osapuolena ollut perhetuttu Jordyn Woods sai osansa kohusta. Khloe on vakuutellut julkisesti antaneensa kaikille osapuolille anteeksi ja siirtyneensä elämässään eteenpäin. Hänen lähipiiristään kerrotaan, että Khloe on tehnyt hartiavoimin töitä päästäkseen yli kaikesta negatiivisuudesta. Hän keskittyy eniten äitinä olemiseen.

Khloe Kardashian on onnistunut sopimaan True-tyttärem huoltajuudesta ex-kumppaninsa Tristan Thompsonin kanssa. He eivät kuitenkaan ole tehneet paluuta yhteen läheisistä väleistä huolimatta. Khloe Kardashian on valmis parempaan tulevaisuuteen, People-lehti uutisoi.