Disney-kaunotar bikineissä rannalla: ”Voisiko joku viedä meidät…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tunnetuksi Disneyn High School Musical -elokuvien ansiosta. Hän on edelleen tuttu näky erilaisissa musikaalirooleissa. Nyt 31-vuotias Hudgens on ottanut iholleen uutta mustetta. Taannoin Vanessa esitteli Instagramissa kylkeensä tehtyä tatuointia, jossa nähdään alaston enkeli.

Nyt Hudgens on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän makoilee rannalla yhdessä koiransa kanssa. Kuva ei ole kovin tuore, sillä sen yhteydessä Vanessa kysyy voisiko joku viedä heidät jonnekin jossa on aurinkoista ja lämmintä. Parhaillaan käynnissä olevat sadekelit eivät ole nimittäin hänen mieleensä.

View this post on Instagram

When thirsty Thursday goes wrong lol

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Vanessa Hudgensin henkilökohtainen elämä koki vuonna 2007 kolauksen hakkereiden vuodettua hänen alastonkuviaan internetiin. Kohun myötä Disney-tähti joutui pyytelemään julkisuudessa anteeksi kuviaan. Viime vuosina Hudgens on esiintynyt muun muassa Grease: Live ja Rent: Live -televisiomusikaaleissa.