Winona Ryder tukee Johnny Deppiä: ”En kutsu ketään valehtelijaksi, mutta…” 

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Amber Heard ja Johnny Depp erosivat virallisesti muutama vuosi sitten. Ero on saanut paljon mediahuomiota ja ollut todella likainen. Johnny Depp on syyttänyt naista toistuvasti valehtelusta ja väkivaltaisuudesta, ja Amber Heard on syyttänyt Deppiä perheväkivallasta.

Nyt miehen näyttelijäkollega ja entinen kihlattu Winona Ryder on puhunut Johnny Deppin puolesta julkisesti. Ryder on halunnut olla mukana puhdistamassa miehen mainetta ja kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen on mahdotonta uskoa Johnny Deppistä kerrottuja väitteitä todeksi.

Winona Ryder on halunnut tukea entistä kihlattuaan Johnny Deppiä. 48-vuotias näyttelijätär ei halua leimata ketään valehtelijaksi, mutta hänen kokemustensa perusteella nainen ei pysty uskomaan, että kamalat väitteet voisivat mitenkään pitää paikkaansa. Ryder kommentoi tulleensa todella surulliseksi siitä, että Deppin väitetään käyneen käsiksi Amber Heardiin.

Johnny Depp on oikeudenkäynnissä sanonut, että Amber Heard oli luonut maskeeraamalla kuvaamansa vammat ja mustelmat. Depp on vaatinut Heardilta 50 miljoonan dollarin suuruisia korvauksia maineen tahraamisen vuoksi. Depp on kertonut aikovansa pysyä omien sanojensa takana koko loppuelämänsä ajan.