Demi Lovato paljasti uuden tatuointinsa – kuvalla on koskettava merkitys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato otti heinäkuussa 2018 yliannostuksen, johon hän oli menehtyä. Hän oli nauttinut fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä. Tähti onnistuttiin kuitenkin vielä pelastamaan ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla. Nyt Lovato on jälleen raitis ja kokee saaneensa uuden mahdollisuuden elää.

Yliannostuksen jälkeen Lovato oli pitkään poissa esiintymislavoilta ja piti taukoa myös sosiaalisesta mediasta. Nyt 27-vuotias nainen on esitellyt hänen Instagram-kanavallaan uuden tatuoinnin, jonka hän otti ihoonsa tauon aikana.

Taitava tatuoija Alessandro Capozzi loihti paljon kokeneelle naiselle upean kuvan, jossa kolme kyyhkystä nostavat kaatunutta enkeliä, jonka siivet murenevat. Kuva symboloi Demi Lovaton mukaan henkistä heräämistä ja sitä miten korkeammat voimat ohjaavat sisäistä valoa samalla kun naisen kantama synkkyys varisee hänestä pois.

View this post on Instagram

I recently went dark on social media in preparation for my Grammy and Super Bowl performances but while I was off socials I got this incredibly meaningful tattoo done by @alessandro_capozzi. Getting tatted by him was an experience I’ve never had before.. no idea what I was going to get done, I told him about my life and where I was at in that moment and we created a combination on images that best symbolized the spiritual awakening I was having. Having a fallen angel being lifted by 3, pure, angelic doves (the Holy trinity) as her inner light is being guided by a higher consciousness, and the disintegration of her dark wings was representing the darkness I was shedding. Alessandro – you are extremely talented and I can’t wait for more!! Thank you for this special experience.. the only bummer is I can’t physically see this amazing artwork because it’s on my back! Haha. Also shout out to @scooterbraun for introducing us! 🖤🕊💉 ps. I still can’t believe how life like this looks and it healed amazing as well 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on