Dua Lipa myönsi jännittäneensä mokaamista – nykyään haluaa vain pitää hauskaa lavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä julkaisi juuri Physical-nimisen singlen, jonka myötä hän esitteli tulevan Future Nostalgia -nimisen albuminsa 90-lukua henkivän teeman.

Nuori naistähti kertoi Z100 New York -kanavan tekemässä haastattelussa, että hän jännitti aiemmin esiintymistä. Dua Lipa myönsi ajatelleensa aina ennen lavalle menemistä, että toivottavasti hän ei mokaa. Nykyään hän on kuitenkin itsevarmempi esiintyjä ja menee lähtökohtaisesti lavalle pitämään hauskaa tanssijoiden kanssa.

Dua Lipa kertoi myös uuden albuminsa tekoprosessista. Nainen oli kirjoittanut uutta materiaalia yhteensä 60 kappaleen verran. Lopulta hän piti vain 25 tekemästään kappaleesta, joista valikoitiin sopivimmat uudelle albumille.