Tapettia kattoon? Hämmentävä sisustusbuumi jakaa mielipiteitä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pintaremontin ja tekstiilien vaihtaminen ovat helppoja keinoja muuttaa kodin yleisilmettä. Erilaiset kuviotapetit ja värikontrastit muuttavat pienellä vaivalla asunnon uudenlaiseksi. Tapetti on jälleen kasvattanut suosiotaan, ja nyt sitä pannaan jopa kattoon.

Netistä löytyy mielin määrin kuvia, joissa on tapetoitu katto. Osa on jatkanut tehosteena olevaa seinätapettia myös kattoon ja toiset ovat tapetoineet pelkästään katon. Tapetin väreistä ja kuvioista riippuen voi muuttaa koko tilan yleisilmettä aina tropikaalisesta klassiseen. Makuuhuone lienee suosituin paikka, jossa haetaan jännitettä kattotapetin avulla.

Kattotapetti voi olla mainio ratkaisu myös lastenhuoneeseen, kun pienet silmäparit vaeltelevat katossa kuvioita tutkaillen. Hillitty huone muuttuu kokonaan kattotapetin ansiosta, mutta tyylistä ei kannata tinkiä. Keräsimme alle esimerkkikuvia Instagramista.

View this post on Instagram

Things are looking up… it’s Tuesday, and we are a week out from Christmas, and I’m down to three items on my to do list 🤩 . Kidding, but can you imagine what it would be like to say that in all seriousness?! #goals #nextyear. . Can’t get enough of this ceiling paper with front row views from the top bunk 🙌🏻 . I’m playing with ceiling paper on a few projects, and need to get some up in my own house stat… I love how it fully transforms a space 💓 . Other than installing ceiling paper, what’s on your to do this this week that will feel like a massive weight is lifted when it’s done?! Let’s support each other in making it all happen 🎉 . 📷: @margaretrajic. . . . . . . #girlsroomdecor #ceilingwallpaper #hyggehome #pbkids #bunkbeds #kidsroomstyle #cratekids #kidsfurniture #biggirlroom #sodomino #pursuepretty #thisishome #todolist #mycollecteddecor #makehomeyours

A post shared by Melissa Mahoney (@mmdh.studio) on