Tapettia kattoon? Hämmentävä sisustusbuumi jakaa mielipiteitä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pintaremontin ja tekstiilien vaihtaminen ovat helppoja keinoja muuttaa kodin yleisilmettä. Erilaiset kuviotapetit ja värikontrastit muuttavat pienellä vaivalla asunnon uudenlaiseksi. Tapetti on jälleen kasvattanut suosiotaan, ja nyt sitä pannaan jopa kattoon.

Netistä löytyy mielin määrin kuvia, joissa on tapetoitu katto. Osa on jatkanut tehosteena olevaa seinätapettia myös kattoon ja toiset ovat tapetoineet pelkästään katon. Tapetin väreistä ja kuvioista riippuen voi muuttaa koko tilan yleisilmettä aina tropikaalisesta klassiseen. Makuuhuone lienee suosituin paikka, jossa haetaan jännitettä kattotapetin avulla.

Kattotapetti voi olla mainio ratkaisu myös lastenhuoneeseen, kun pienet silmäparit vaeltelevat katossa kuvioita tutkaillen. Hillitty huone muuttuu kokonaan kattotapetin ansiosta, mutta tyylistä ei kannata tinkiä. Keräsimme alle esimerkkikuvia Instagramista.